Aquest blog, es tracta d’un espai creat per a l’assignatura d’Alfabetització Digital, on l’objectiu és plasmar les meves reflexions, idees, preguntes… que es plantejaran durant les sessions al llarg de l’assignatura. D’aquesta manera es portar un control del meu aprenentatge envers els continguts treballats a l'aula.

29 oct 2011

Sessió 7: El món de la imatge. 13/10/11

Avui, amb l'Àngels,hem introduït el món de la imatge als nostres coneixements. Tot hi que hi havia conceptes dels que ja havia sentit parlar,avui he après moltes coses noves.

Primerament hem parlat de que els píxels formen les imatges i que un petit canvi a  aquets pot provocar una distorsió de la imatge. De manera que he après a diferenciar millor una imatge retocada que una que no ho esta. Per tal de guardar aquetes imatges comprimides, existeixen una gran quantitat de formats dels quals mai havia sentit parlar, aquets ajuden a conservar la imatge bona sense que perdi resolució.

S’ha parlat també dels colors de les imatges, i sobre aquest concepte he après que quan parlem d’imatges els colors primaris no són els que sempre havia considerat primaris, sinó que aquets passen a ser considerats secundaris. 

Trobo que ha estat una classe entretinguda i que tot i que no s'habria com aplicar tot això als nens, a mi m'ha servit per aprendre moltes coses que no sabia. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario