Aquest blog, es tracta d’un espai creat per a l’assignatura d’Alfabetització Digital, on l’objectiu és plasmar les meves reflexions, idees, preguntes… que es plantejaran durant les sessions al llarg de l’assignatura. D’aquesta manera es portar un control del meu aprenentatge envers els continguts treballats a l'aula.

2 oct 2011

Sessió 4: La fotografia. 29/09/2011

A l’anterior sessió l’Àngels ens havia demanat una càmera per parelles. De manera que la classe ha començat amb  tres PowerPoint on es parlava de la imatge, de la comunicació d’aquesta, de les sensacions, de la llum, dels punts forts, dels febles i també dels diferents angles, plans...  ens ha demanat per tant una activitat on es posa en pràctica tots els coneixements que hem adquirit de la imatge en aqueta sessió.

Tornant a la sessió anterior avui ens ha ensenyat quina era la resposta a les nostres imatges realitzades amb el PowerPoint, resulta que les imatges estaven totes relacionades entre elles i eren patates de diferents llocs, amb raó ningú havia encertat. Abans de dur a terme aquesta activitat l’Àngels m’ha fet reflexionar, resulta ser que gairebé tothom va sortir de l’anterior sessió amb la curiositat de saber què serien les paraules però ningú va ser suficientment curiós com per buscar-les per Internet, es estrany realment ja que molts de nosaltres ho havíem pensat però no ho havíem fet.  El fet de veure el poc “interès” per la nostra part ha portat a l’Àngels ha presentar-nos un PowerPoint amb diferents autors de la fotografia i posar un exemple de les seves obres per tal de despertar-nos la curiositat de saber-ne més d’aquest i la veritat és que ho ha aconseguit.

D’aquesta sessió m’emporto la satisfacció de saber que l’assignatura va creixent en quan expectatives, de voler dedicar-hi estones lliures per informar-me més i amb ganes de dur a terme l’activitat que se’ns demana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario