Aquest blog, es tracta d’un espai creat per a l’assignatura d’Alfabetització Digital, on l’objectiu és plasmar les meves reflexions, idees, preguntes… que es plantejaran durant les sessions al llarg de l’assignatura. D’aquesta manera es portar un control del meu aprenentatge envers els continguts treballats a l'aula.

2 oct 2011

Sessió 2: Presentació de l’assignatura (Àngels) 22/09/2011

Era la primera sessió amb l’Àngels, després de la sessió duta a terme amb el Joan Anton les expectatives són molt bones, sembla que serà una de les assignatures  més útils per el nostre futur com a mestres, possiblement la part del Joan Anton és una part més teòrica i la part de la part de l’Àngels bastant més pràctica. Aquestes són, ara per ara, les sensacions.

Ens ha presentat un conte, on un nen expressava els seus sentiments enfront la mort del seu avi a través d’imatges i aquetes curiosament eren senyals de trànsit. De manera que se’ns ha plantejat una nova activitat: Fer una història amb senyals.

És també en aquesta primera sessió quan hem  realitzar el nostre primer exercici, es tractava de fer ús del Paint a contratemps, amb una parella. L’Àngels ha dictat una sèrie de paraules que hem hagut de dibuixar amb la nostra parella. Ha estat una activitat curiosa, la imaginació d’una persona pot resultar molt diferent a la imaginació de l’altre, per tant plasmar una sola imaginació amb tant poc temps de dues persones no és pas fàcil.  Semblava que anàvem ben encaminats tots hem dibuixat coses molt semblants, uns han tingut temps a posar color perquè l’ús del paint ja el tenien dominat, d’altres no... Però l’Àngels ens ha comentat que ningú havia encertat amb els seus dibuixos.

He sortit de la sessió amb la sensació d’haver perdut moltes habilitats en quan a l’ús del paint, abans potser l’utilitzava més i actualment l’he deixat bastant de costat. Per altra banda surto curiosa per saber quines seran les imatges que correspondran a les paraules dictades i penso que possiblement haurem encertat alguna.

Per a què ens haurà demanat portar una càmera l’Àngels?

No hay comentarios:

Publicar un comentario