Aquest blog, es tracta d’un espai creat per a l’assignatura d’Alfabetització Digital, on l’objectiu és plasmar les meves reflexions, idees, preguntes… que es plantejaran durant les sessions al llarg de l’assignatura. D’aquesta manera es portar un control del meu aprenentatge envers els continguts treballats a l'aula.

20 dic 2011

Sessió 20: Coneixem les TAC a escoles properes. 20/12/11

Avui a la sessió amb en Joan Anton hem exposat la nostra experiència a l’escola Montserrat amb les TAC. D’altra banda hem conegut les experiències dels nostres companys i la veritat es que m’he donat compte de que tot i que a la gran majoria es fa un bon us de les TAC, són poques les que tenen els recursos suficients. Tot i així la nostra escola era una de les que menys recursos tenia. S’ha parlat molt bones escoles, en referència a las TAC. Una d’elles inclús, tenia l’objectiu de ser la millor d’Espanya.
El que em crida l’atenció són les notables diferències entre una escola i unes altres, les maneres de treballar amb les TAC i les formacions que reben els professionals. Sobretot entre públics que suposadament haurien de rebre les mateixes subvencions, i així és tot i que ells són qui decideixen en com gastar-se els diners dins un pressupost i poden o no  prioritzar-ho cap a recursos digitals.
Considero que ha estat una sessió interessant perquè hem pogut conèixer algunes de les escoles que tenim relativament a prop de casa i quin ús fan de les TAC.  Únicament espero que quan jo sigui mestre, aquestes hagin evolucionat, si més que els recursos que tenim a l’abast coma mestres siguin molt més accessibles i sigui la pròpia escola qui faciliti aquests.
A continuació, penjo una fotografia que es va fer el dia que varem visitar l'escola.

No hay comentarios:

Publicar un comentario