Aquest blog, es tracta d’un espai creat per a l’assignatura d’Alfabetització Digital, on l’objectiu és plasmar les meves reflexions, idees, preguntes… que es plantejaran durant les sessions al llarg de l’assignatura. D’aquesta manera es portar un control del meu aprenentatge envers els continguts treballats a l'aula.

14 dic 2011

Sessió 16: S’acosta el projecte final. 28/11/11

Avui, hem tingut classe amb en Joan Anton, doncs hem aprofitat l’hora per començar a treballar amb la realització del guió del que volem treballar al nostre projecte final, anomenat: “Un Nadal Digital”.
La idea va sorgir de l’exposició d’Aprendre i conviure amb les TIC. De manera que volem treballar el nostre projecte a través dels diversos recursos que vam treballar aquella exposició. Al nostre grup ens ha semblat interessant proposar un projecte relacionat amb el Nadal a través de la Pissarra Digital.  De manera que el que volem és que els infants de P-5 puguin treballar el Nadal a través de diverses aplicacions digitals, sense deixar de banda els mètodes tradicions a l’hora de treballar aquesta festa.

Esperem que agradi el nostre projecte als tres mestres i d’aquesta manera puguem dur-lo a terme.

Em pregunto que voldrà dir que l'exposició serà una fira amb les altres classes? Doncs això ens ha dit en Joan Anton però ha dit que en un altre moment ho explicarà bé.

No hay comentarios:

Publicar un comentario