Aquest blog, es tracta d’un espai creat per a l’assignatura d’Alfabetització Digital, on l’objectiu és plasmar les meves reflexions, idees, preguntes… que es plantejaran durant les sessions al llarg de l’assignatura. D’aquesta manera es portar un control del meu aprenentatge envers els continguts treballats a l'aula.

18 dic 2011

Sessió 19: Treballem amb programes nous. 15/12/11

Com bé he dit al títol de la sessió. Avui amb l’Àngels hem utilitzat un programa que s’anomena: Corel DRAW. Es tracta d’un programa semblant al Photoshop (o a mi m’ho ha semblat) tot i que amb aquest es treballen diferents aspectes.
Avui, a través d’una imatge hem hagut de donar lloc a una altre que s’hi assembles, no només per mida sinó també per color.

La nostra elecció ha estat una maduixa, no ha resultat fàcil ja que el contrast de colors no és abundant i el marcar els puntets tampoc resultaba fàcil. D'altra banda l'Àngels també ha utilitzat una maduixa, però aquesta estaba partida per la meidad, de manera que la seva imatge ha estat més fàcil a l'hora de marcar el contrast de colors.
Això ens ensenya que a la tasca que s'ha d'entregar passat Nadal, utilitzarem una imatge amb varis contrast de colors.


No hay comentarios:

Publicar un comentario