Aquest blog, es tracta d’un espai creat per a l’assignatura d’Alfabetització Digital, on l’objectiu és plasmar les meves reflexions, idees, preguntes… que es plantejaran durant les sessions al llarg de l’assignatura. D’aquesta manera es portar un control del meu aprenentatge envers els continguts treballats a l'aula.

14 dic 2011

Sessió 18: Preparem la pròxima exposició. 13/12/11

Doncs bé, després d’un pon ben llarg, avui hem tingut classe amb en Joan Anton, la classe anava destinada a la preparació de la pròxima exposició que fa referència amb la utilització de les TIC a una escola en concret escollida per nosaltres. El meu grup hem escollit una escola d’Esparraguera que es diu: Escola Montserrat. El passat  dia 5 de Desembre vam anar a fer una observació aquesta, sobre les tic a l’aula. Doncs tot i tenir un petit problema amb la pissarra digital que tenien els infants més petits a l’abast, vam poder accedir a la pissarra que tenen els de primària i la veritat és que va ser molt gratificant veure aquells nens gaudir de diversos recursos digitals a través de la pissarra digital. 
Les mestres van ser molt agradables i ens van ajudar en tot moment a poder respondre els ítems que se’ns demana en aquest treball.
Per tant aquesta durant aquesta sessió, hem decidit com presentar l’experiència i hem aprofitat per preparar el Power Point.

No hay comentarios:

Publicar un comentario