Aquest blog, es tracta d’un espai creat per a l’assignatura d’Alfabetització Digital, on l’objectiu és plasmar les meves reflexions, idees, preguntes… que es plantejaran durant les sessions al llarg de l’assignatura. D’aquesta manera es portar un control del meu aprenentatge envers els continguts treballats a l'aula.

6 feb 2012

Últimes sessions amb en Joan Anton

Durant aquestes sessions hem estat aprofitant per treballar en grup, el projecte final d'alfabetització, la veritat és que estem contentes amb el nostre treball. Ja comença a tenir cos i de moment ens estem ensortint força bé. Tot i així encara queda molta feina.  

El fet de plantejar un projecte així com a projecte final em resulta molt interessant. Trobo que és una manera de fer un recordatori d'algunes d'aquelles coses que hem fet a classe i a la vegada destacant personalment quines creiem que ens han servit com a suport per el nostre futur com a mestre.

El nostre projecte, està basat en la primera lectura realitzada amb en Joan Anton i arrel d'aquesta hem realitzat diferents tècniques apreses amb l'eduard i l'Àngels.

Esperem que us agradi, sobretot per els nens.

No hay comentarios:

Publicar un comentario